Cum te abonezi

Modelul de abonamente la cursurile Docentix funcționează la fel ca cel de la Netflix, alegi abonamentul dorit (lunar, trimestrial, semestrial sau anual), introduci datele de plată (exclusiv cu cardul), îți creezi cont, și vei avea acces la toată biblioteca de cursuri existente și la cele noi care vor fi adăugate în perioada abonamentului. De asemenea, poți renunța oricând la abonament.

După ce ai verificat catalogul mergi pe prima pagină a site-ului, iar de acolo începe procesul de abonare făcând click pe butonul: ÎNSCRIE-TE ACUM! Vor fi listate cele două abonamente disponibile: lunar și anual. Alege unul dintre ele.După ce ai ales abonamentul dorit urmează pasul în care introduci informațiile necesare pentru facturare. Am încercat să cerem cât mai puțin informații dar pentru a emite o factură avem nevoie de datele de facturare. După ce ai introdus toate informațiile apasă pe butonul: ContinuarePlata se poate face exclusiv cu cardul. Atenție, la finalul perioadei alese abonamentul se va reînnoi automat. Vei fi notificat înainte și poți alege ce vei face în continuare. Procesul se termină după ce vei apăsa butonul: FinalizareDin momentul finalizării vei avea un cont activ pe Docentix.com și vei putea accesa toate cursurile.Îți poți schimba datele contului (Profil, Parolă și Facturare) de la meniul: Contul meu.
În cazul în care ai deja un cont activ, de pe pagina principală te poți loga în cont.Chiar dacă am încercat să păstrăm totul cât mai simplu și mai ușor de utilizat nu uita că ne poți contacta oricând și vom încerca să rezolvăm cererile tale cât mai rapid.